Garantie

Garantie en non-conformiteit

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in wat u volgens de Europese wetgeving van onze (Refurbished) producten in alle redelijkheid mag verwachten. Dit houdt in dat wij in staan voor een deugdelijk product, het verwachtingspatroon en de levensduur wat hoort bij een door ons geleverd (gereviseerd) product. Voldoet een van onze producten hier niet aan, dan vervangen of herstellen wij deze voor u.

Garantie refurbished Apple produkten: 6 tot 12 maanden
Bij de aanschaf van een refurbished Apple product heeft standaard 6 tot 12 maanden garantie. De garantie verloopt niet via Apple. U heeft garantie bij MacXL

Optionele garantie refurbished iPhones: 3 jaar
U heeft de mogelijkheid om de 12 maanden standaard garantie te upgraden naar 36 maanden (3 jaar in totaal). Per product heeft u op de productpagina de mogelijkheid om garantie. Hier kunt u selecteren hoeveel garantie u wilt. 12 maanden garantie is gratis. De kosten voor 36 maanden garantie verschilt per product en is zichtbaar op de productpagina.

De extra garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke regels omtrent conformiteit en deze garanties beperken de wettelijke regels niet. Dit houdt in dat wij in staan voor een deugdelijk product, het verwachtingspatroon en de levensduur wat hoort bij een door ons geleverd (gereviseerd) product. Voldoet een van onze producten hier niet aan, dan vervangen of herstellen wij deze voor u.

Garantie accessoires: 6 maanden of 12 maanden
Accessoires geleverd bij Refurbished iPhones hebben 6 maanden garantie. Overige accessoires die via onze website bestelt kunnen worden hebben 12 maanden garantie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide