Ruilen & Retourneren

Retourneren bestelling of defect product

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@macxl.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is
 

Let op:
Het terug verzenden is op uw eigen risico; wij adviseren u een pakket aangetekend te retourneren, maar dit is niet verplicht. Een verzekerservice is vaak niet nodig. Een aangetekend pakket is namelijk tot €500 verzekerd (PostNL).Belangrijke (wettelijke) informatie van toepassing op het retourneren van uw bestelling

1. Na melding van uw retour heeft u 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

2. Eventuele crediteringen worden uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort (na ontbinding), mits het door u geretourneerde product door ons vervangen is of u kunt aantonen dat u het product aan ons geretourneerd heeft.  

3. Bij retour binnen garantie of herroepingsrecht zal MacXL de verzendkosten voor zijn rekening nemen. Na melding zullen wij u een PostNL label mailen, zo dat u het pakktje bij één van de PostNL servicepunten, op onze kosten retour kut zenden.

4. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen (om te kijken of u het wilt houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u als klant voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is. Indien ongewenst mag u het product retourneren en ontvangt u uw geld terug indien gewenst.

5. U mag zonder aanmelding vooraf een product retourneren, zo lang het modelformulier of retourformulier is toegevoegd aan het pakket.
Klacht of opmerking

Indien u een klacht of opmerking kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

MacXL.nl
De La Reylaan 12B
3707 TL  Zeist

info@macxl.nl
030-6921574              

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Formulier voor herroeping

Deze kunt u HIER downloaden, invullen en naar ons retourneren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide